Nóż japoński szefa kuchni młotkowany VG10 HM 20 cm Kasumi

Opis
Noże linii HM są produkowane z młotkowanej stali wysokowęglowej dedykowanej do wyrobu noży najwyższej jakości. Młotkowanie sprawia, że stal jest mocniejsza, a krojone produkty nie przyklejają się do boku ostrza. Ostrze utwardzone jest do poziomu 59/60 w skali Rockwella, co czyni je wyjątkowo wytrzymałym. Idealnie wyważona i antybakteryjna rękojeść z polimerów jest wytrzymała i wygodnie leży w ręce. Unikatowa ostrość sprawia, że jest niezawodny w każdej kuchni.
Dane techniczne
Materiał: | młotkowana wysokowęglowa stal nierdzewna |
Rękojeść: | żywica poliacetalowa |
Długość ostrza: | 20 cm |
Zmywarka: | nie |
Kod kreskowy: | 4950586780208 |
Gwarancja: | 2 lata |