
Kategorie
Producent
Dostępność
Cena
Nowość
Promocja
Noże nakiri to tradycyjne noże japońskie. Wyglądem przypomina tasak, jednak to zupełnie różne rodzaje noży. Nakiri ma znacznie cieńsze ostrze. Te wyjątkowe akcesoria są przede wszystkim stworzone z myślą o cięciu ziół i siekaniu lub szatkowaniu warzyw, a także o porcjowaniu mięsa bez kości. Prostokątne i szerokie ostrze umożliwia przenoszenie poszczególnych składników danej potrawy. Ostrze zazwyczaj ma długość od 16 do 18 centymetrów. W naszej ofercie znajdziesz wyłącznie produkty wykonane z najlepszych materiałów, co jest bardzo ważne w przypadku noży. To akcesoria kuchenne, których używamy prawie codziennie. Właśnie dlatego staramy się sprostać Twoim oczekiwaniom i proponujemy Ci produkty, które będą służyły w Twojej kuchni bardzo długo.