Termometr do gotowania sous vide SEGURO Gefu

Dostępność: 8
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 79,00 zł 79.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0
Producent: Gefu
Kod produktu: G-21900

Opis

Metoda gotowania sous vide stała się ostatnio bardzo popularna. W gotowaniu tym kluczowe znaczenie ma temperatura wody, a za sprawą tego termometru można ją bardzo precyzyjnie określić i utrzymać na stałym poziomie.Temperatura, w której chcemy gotować jest ustawiana w  zależności od tego, jaki stopień soczystości i miękkości potrawy chcemy uzyskać. Poniżej prezentujemy standardowe zakresy temperatur: Wołowina medium-rare: 54.4°C-59°C Wołowina medium: 60°C-63°C Pierś z kurczaka: 60°C-66°C Soczysta, krucha wieprzowina: 52°C-68°C Tradycyjna ryba: 50°C-55.5°C

- termometr do gotowania metodą sous vide, 

- idealny do ryb, wołowiny, wieprzowiny i drobiu,

-  szybki i łatwy w obsłudze, czas pomiaru ok. 10- 15 sekund,

- skala pomiarowa od 30 do 90°C

-  odstępy 1- stopniowe,

- dokładność pomiaru: 58-85° C + 1,5°C,

- wysokiej jakości stal nierdzewna,

- produkt nadaje się do mycia w zmywarce,

- 5- letnia gwarancja

Wymiary:

Średnica: 22 cm Długość: 5 cm

 

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl